Μας ελάτε σε επαφή με
Fu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13185040147

WhatsApp : +8614704436995

Γραμμή Παραγωγής

 

Έχουμε περισσότερες από 10 γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσουμε και να συγκεντρώσουμε τα διαφορετικά πρότυπα μπαταριών, επίσης για κάθε επιθεωρήσεις και τις δοκιμές για τα προϊόντα pur πρίν στέλνουμε. σε αυτήν την περίπτωση, όχι μόνο μπορούμε να κρατήσουμε μια σύντομη χρονική ανοχή στην αιχμή της απαίτησης μπαταριών, αλλά και μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλό - ποιότητα και χαμηλότερα προϊόντα ποσοστού ατελειών.

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

 

 

 

Διαδικασία παραγωγής

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

OEM / ODM

 

 

Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική ομάδα σχεδιαστών μας, οι διαφορετικές διαταγές ODM $ cOem τύπων από τους παγκόσμιους πελάτες είναι θερμές που χαιρετίζονται. τόσο παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας πει το ανώτατο διαστημικό μέγεθος διαθέσιμο στη συσκευή σας και λειτουργώντας στοιχεία, θα σας παράσχουμε η καλύτερη λύση.

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

Ε & Α
Ε&Α

Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς που έχουν συμμετεχθεί στον τομέα μπαταριών για πάνω από 20 έτη, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργικών ανώτερων εμπειρογνωμόνων, γιατροί,
κύριος και άγαμοι.

Έχουμε τώρα μεγάλο εργαστήριο Ε&Α, 3 δωμάτια δοκιμής δειγμάτων, πολλές μικρές και μέσες γραμμές παραγωγής πειράματος. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.

 

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd